05.06.2019, 18:49

Окупанти здійснили 5 обстрілів: загинув воїн ООС

Від початку доби ворог п'ять разів порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях наших підрозділів з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів, автоматичної стрілецької та снайперської зброї.

Як повідомили в штабі ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" противник здійснив три обстріли позицій Об'єднаних сил, з них: поблизу населеного пункту ТАЛАКІВКА, з напрямку населеного пункту ПІКУЗИ – з ручних протитанкових гранатометів; в районі села ВОДЯНЕ, з напрямку населеного пункту АЗОВ – з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поблизу населеного пункту НОВОГРИГОРІВКА, з району населеного пункту СТАРОЛАСПА – з великокаліберних кулеметів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" противник з автоматичної стрілецької та снайперської зброї двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту ЗОЛОТЕ-1. Вогонь ворог вів з напрямку населеного пункту ЗОЛОТЕ-5.

Внаслідок ворожих обстрілів загинув один військовослужбовець Об'єднаних сил. На обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: