• Головна
  • Новини
  • Окупанти 16 разів відкривали вогонь: 2 воїни ООС поранено

03.05.2019, 18:17

Окупанти 16 разів відкривали вогонь: 2 воїни ООС поранено

Від початку доби ворог 16 разів порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях наших підрозділів з 120 і 82 мм мінометів, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Як повідомили в штабі ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог 13 разів обстріляв позиції наших захисників.

Тричі з 120 та 82 мм мінометів та великокаліберних кулеметів – поблизу міста АВДІЇВКА; з 82 мм мінометів, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – біля населеного пункту НОВОТРОЇЦЬКЕ; з озброєння бойових машин піхоти та великокаліберних кулеметі –в поблизу населеного пункту ГНУТОВЕ; тричі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів – біля міста МАР'ЇНКА; з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – біля села ЛЕБЕДИНСЬКЕ; двічі з автоматичних станкових гранатометів – в районі населених пунктів ШИРОКИНЕ і ПИЩЕВИК;
двічі з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів – поблизу села ПАВЛОПІЛЬ.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил тричі: з 82 мм мінометів та автоматичних станкових гранатометів – біля населеного пункту ЗОЛОТЕ-4; з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля населеного пункту НОВОЛУГАНСЬКЕ; з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – поблизу населеного пункту ШУМИ.

Внаслідок обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: