• Головна
  • Новини
  • Новосілля відділу освіти закінчилось протоколом про адмінпорушення для міського голови Самбора

16.07.2020, 22:26

Новосілля відділу освіти закінчилось протоколом про адмінпорушення для міського голови Самбора

Масове новосілля міського відділу освіти, що відбулось 14 липня, закінчилось двома протоколами про адмінпорушення. Один з них склали на міського голову Самбора Юрія Гамара

Зокрема, сьогодні, 16 липня,  відділ комунікації поліції Львівської області повідомив таке: "14 липня під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили повідомлення про захід, проведений з порушенням карантинних вимог.

Під час перевірки співробітники Самбірського відділу поліції встановили, що захід відбувся 14 липня у місті Самборі.  Присутні зібралися у закритому приміщенні без масок, не дотримувалися соціальної дистанції та інших карантинних обмежень.

На організатора заходу – керівника відділу освіти Самбірської міської ради та голову міськради поліцейські склали протоколи про адміністративне правопорушення, передбачене ст.44-3 (порушення правил щодо карантину людей) КУпАП. Санкція статті передбачає покарання – штраф на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних доходів громадян, а на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Правоохоронці закликають громадян, а також керівників установ та закладів ретельно дотримуватись правил карантину та вимог постанови Кабінету міністрів України".

Власне, 14 липня, у Самборі відбулось вельми велелюдне відкриття нового офісу відділу освіти - у відремонтованому приміщенні колишньої дитячої лікарні  Про що того ж дня повідомила Самбірська міська рада, додавши фото. А на них - жодної людини в масці, а дистанція - "біля вуха".

  

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: