• Головна
  • Новини
  • Новий імідж Президента: замість волі і патріотизму - багатство, що поза контролем суспільства

06.01.2020, 16:22

Новий імідж Президента: замість волі і патріотизму - багатство, що поза контролем суспільства

Новий оригунальний імідж Президента України Володимира зеленського: замість волі і патріотизму - багатство, що поза контролем суспільства.

Про це своїй сторінці у ФБ пише політолог Віктор Небоженко.

Віктор Небоженко: "Новий оригінальний політичний стиль президентської влади говорить: не важливо, що ти говориш у новорічному виступі перед своїм народом. Це однаково був не виступ президента перед народом, а яскрава, естрадна вистава талановитого шоумена.

Не важливо, де ти відпочиваєш на Новий рік - в Омані або в Україні. Або де розважаються твої друзі - в Сан-Тропе чи в Пісках на фронті.

Не важливо, що твоїй країні-Україні дуже важко, і вона гостро потребує твоєї політичної волі, мужності і патріотизму. Головне, що ти при владі, багатий, впевнений в собі, ні перед ким не звітуєш і вміло приховуєш, що в майбутньому будеш робити зі своїм терпеливим і щасливим народом України".

Нагадаємо, учора, 5 січня, Офіс Президента повідомив, що Президент Володимир Зеленський перебуває в Омані, куди він відбув разом з родиною рейсовим літаком за власні кошти. Там найближчими днями у Глави держави заплановані зустрічі на найвищому рівні.

"В Омані Володимир Зеленський обговорить торговельно-економічну співпрацю двох країн, зміцнення дипломатичних відносин та залучення інвестицій в Україну", - було сказано у повідомленні.

Однак раніше, аніж з'явилось це повідомлення від Офісу Президента, стало відомо, як пише Слово і Діло, що Зеленський разом із сім'єю були помічені в Омані вранці 5 січня. При цьому зазначалося, що президент перебуває в одному з найбільш дорогих п'ятизіркових готелів країни Al Bustan Palace Ritz-Carlton Hotel. Вартість однієї ночі доходить до 4000 євро (якщо жити в президентському люксі).

Також повідомлялося, що Володимир Зеленський задекларував 4,8 мільйона гривень роялті від ТОВ «Кварталу 95». Також він отримав 104 тисячі гривень за користування торговою маркою. Дата отримання грошових коштів вказана 27 грудня 2019 року.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський зустрічав Новий рік в Карпатах.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: