10.07.2019, 12:53

Нас ведуть до Путіна, тому скасували парад

"Нас поволі демобілізують. Ведуть по дорозі "примирення". Нас готують до прийняття тих речей, які ще недавно здавалися неприпустими".

Так відреагував відомий журналіст Сергй Стуканов на ініціативу Президента України Володимира Зеленського скасувати військовий парад на черсть святкування Дня незалежності України. 

Зокрема, своїй сторінці у ФБ він написав: "Я пригадую свої відчуття торік, коли над Києвом пролітала наша військова авіація. Коли Хрещатиком крокували наші дівчата й хлопці. Коли Майданом рухались наші машини й ракетні комплекси. Я - й мільйони інших - відчували наснагу та гордість. "Так, ми можемо протистояти агресору. Так, ми маємо волю до перемоги, а разом із нею - й незлецькі засоби", - ось про що промовляли нам - і агресору - наші військові.

Й тепер наочне свідчення нашої сили в нас хочуть забрати.

Навіщо?

Щоб зекономити 300 млн. гривень? Хм. А чому би не преміювати військових із тих мільярдів, які незабаром потоком підуть до бюджету від перекритого "контрабаса"? Адже про це запевняли нас у суботу на Закарпатті?

Ні, звичайно ж, справа не в преміях. Справа в свідомості.

Нас поволі демобілізують. Ведуть по дорозі "примирення". Нас готують до прийняття тих речей, які ще недавно здавалися неприпустими.

Цілком природно, що на цьому шляху слід сховати від нас джерело нашої сили. Змусити засумніватися в нашій спроможності протистояти агресору.

Ми, українці, котрі чи не вперше за час незалежності були відчули себе повноцінною у військовому сенсі нацією, мусимо знову забути про віднайдену міць.

Тепер - "Свати", "95 квартал" та інші дешеві розваги для гречкосіїв.

Хавай.те".

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський повідомив, що святкування Дня Незалежності пройде "у новому форматі". Він сказав, що параду не буде: 300 млн гривень, що мали витратити на парад, мають витратити на премії українським військовим.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: