06.08.2019, 14:45

На премії львівським спортсменам виділили 300 тис. грн

160 спортсменів Львівської області з олімпійських видів спорту, які впродовж II кварталу 2019 вибороли призові місця на офіційних змаганнях національного та міжнародного рівня, буде відзначено грошовими винагородами.

Про це повідомили у прес-службі управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА

Серед тих, хто отримає найвищі нагороди майстер спорту України з вільної боротьби Юрій Ідзінський, майстер спорту України міжнародного класу з вільної боротьби Оксана Лівач, майстер спорту України міжнародного класу Тетяна Кіт, майстер спорту України міжнародного класу Алла Черкасова, Аліна Мельник, срібна призерка чемпіонату Європи з художньої гімнастики.

Загальна вартість грошових винагород становить 310 650 гривень.

Нагадаємо, нагородження кращих спортсменів здійснюється відповідно до розпорядження екс-голови облдержадміністрації від 18 квітня 2017 року № 299/0/5-17 «Про призначення та виплату грошових винагород спортсменам Львівської області з олімпійських видів спорту».

Додамо, що нещодавно за досягнення високих спортивних результатів на II Європейських іграх у Мінську спортсменів та тренерів Львівщини також відзначили грошовими винагородами загальною вартістю 147 500 гривень. Варто зазначити, що Львівщина одна з небагатьох областей, яка вручила грошові сертифікати своїм спортсменам-чемпіонам та призерам других Європейських ігор.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: