• Головна
  • Новини
  • На двох напрямках за добу росіяни здійснили більше 40 атак – Генштаб ЗСУ

09.04.2024, 20:56

На двох напрямках за добу росіяни здійснили більше 40 атак – Генштаб ЗСУ

Від початку доби 9 квітня українські війська відбили сумарно більше 40 атак на Бахмутському і Новопавлівському напрямку.

"Протягом доби зафіксовано 66 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 7 ракетних та 73 авіаційних удари, здійснив 81 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах", - йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

В Генштабі повідомляють, що найбільше атак окупантів українські воїни відбили на Бахмутському напрямку. "На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 25 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам’янське, Роздолівка, Часів Яр, Новий, Кліщіївка, Андріївка Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався покращити тактичне положення", - йдеться у повідомленні.

Також на Новопавлівському напрямку вдалося відбити 20 атак ворога.

"На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Новомихайлівка, східніше Водяного, Урожайне де ворог, за підтримки авіації, 20 разів намагався прорвати оборону наших військ", - повідомили в Генштабі.

На Куп’янському напрямку відбито 2 атаки, на Лиманському – 3 атаки, на Авдіївському – 6 атак, на Оріхівському – 3 атаки.

На лівому березі Херсонщини російські війська протягом доби здійснили 1 атаку на позиції українських військ в районі населеного пункту Кринки.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: