• Головна
  • Новини
  • На Закарпатті затримали 18-річного хлопця за те, що 7 разів вдарив знайомого ножем

01.04.2024, 21:58

На Закарпатті затримали 18-річного хлопця за те, що 7 разів вдарив знайомого ножем

На Закарпатті спільний відпочинок переріс у конфлікт, під час якого 18-річний хлопець 7 разів вдарив на кілька років старшого за нього знайомого ножем

Про це повідомила поліція Закарпатської області.

В Ужгороді правоохоронці затримали 18-річного хлопця, який аж 7 разів вдарив свого знайомого ножем, спричинивши у того тяжкі тілесні травми. Підозрюваного помістили в ізолятор тимчасового тримання, відкривши за цим фактом кримінальне провадження.

Як розповіли у поліції, про інцидент правоохоронці довідалися від медиків Ужгородської лікарні, які повідомили на лінію "102" про госпіталізацію 24-річного чоловіка з численними ножовими пораненнями. Розслідуючи цю справу, поліцейські встановили, що під час спільного відпочинку між 24-річним жителем села Тисаагтелек Ужгородського району та 18-річним уродженцем села Серне Мукачівського району виникла словесна перепалка. Під час загострення конфлікту, останній накинувся на знайомого з ножем, завдавши тому 6 колотих та 1 проникаючу рани. Знаряддя злочину фігурант викинув неподалік місця події, після чого втік та переховувався.

Оперативники кримінальної поліції швидко розшукали та затримали підозрюваного. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання в порядку статті 208 КПК України. Також розшукали та вилучили - як речовий доказ – ніж. За скоєне затриманому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Слідство у справі триває.

Примітка: згідно зі статтею 62 Конституції України особа вважається невинуватою в скоєнні злочину і не може бути кримінально покарана, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: