• Головна
  • Новини
  • На Закарпатті п'яний хуліган напав з ножем на поліцейських

09.01.2020, 18:49

На Закарпатті п'яний хуліган напав з ножем на поліцейських

У Рахові під час документування вуличної бійки один із її учасників, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, кинувся з ножем на поліцейських. Аби зупинити нападника, правоохоронцям довелося застосувати табельну вогнепальну зброю та спецзасоби. Хулігана затримано, за даним фактом розпочато досудове розслідування.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, учора, 8 січня, близько 21-ї години в поліцію Рахова надійшло повідомлення про вуличну бійку. 

На місце події прибула група реагування патрульної поліції та наряд поліції охорони. Коли правоохоронці опитували потерпілого, з’явився невідомий у капюшоні з ножем. З криками «Я вас уб’ю!» чоловік кинувся на поліцейських. На застереження правоохоронців не реагував, а зупинився лише після того, як один із поліцейських застосував табельну вогнепальну зброю, зробивши попереджувальний постріл в повітря. 

Нападника затримали і в наручниках доставили у відділення поліції. Знаряддя скоєння злочину – ніж -  вилучено. 

Хуліганом виявився 24-річний житель Рахова. Молодий чоловік був п’яний, медекспертиза виявила в нього 2,15 проміле алкоголю. 

Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, попередня правова кваліфікація – ч.1 ст.345 Кримінального кодексу України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Обставини інциденту з’ясовують слідчі Рахівського відділення поліції.  Вирішується питання про оголошення підозри та обрання фігурантові справи міри запобіжного заходу. 

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: