• Головна
  • Новини
  • На Закарпатті при перевірці документів чоловік стріляв у поліціянта

16.05.2024, 16:57

На Закарпатті при перевірці документів чоловік стріляв у поліціянта

При перевірці документів зловмисник стріляв та поранив патрульного поліцейського у Мукачівському районі Закарпатської області.

Про це повідомяє Нацполіція.

"У Мукачівському районі чоловік здійснив декілька пострілів у бік правоохоронців, внаслідок чого травмував інспектора сектору реагування патрульної поліції. Фігурант затриманий, за фактом злочину відкрито кримінальне провадження", - йдеться в повідомленні. 

15 травня о 23:51 інспектор сектору реагування патрульної поліції повідомив чергову частину про напад на їхній екіпаж. Подія сталася у селищі Кольчино Мукачівського району. Поліцейські за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль "Seat Ibiza". За кермом перебував 29-річний мукачівець, якого раніше вже неодноразово притягували до адмінвідповідальності за керування у стані сп’яніння.

Під час спілкування з водієм поліцейські помітили, що чоловік напідпитку. На законні вимоги правоохоронців порушник не реагував та зачинився у транспортному засобі. Пізніше через вікно автівки фігурант кілька разів вистрелив у бік співробітників поліції. Внаслідок цього поранив одного з інспекторів.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: