• Головна
  • Новини
  • На Хмельниччині затримали групу «закладчиків» наркотиків

14.05.2021, 16:59

На Хмельниччині затримали групу «закладчиків» наркотиків

Слідчі ГУНП спільно з працівниками управління боротьби з наркозлочинністю в Хмельницькій області задокументували злочинну діяльність групи осіб, які працювали «закладниками» наркотичних речовин на декілька телеграм-каналів.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Хмельницької області.

Двоє 27-річних чоловіків та 37-річна жінка з метою збагачення розміщували закладки з наркотиками у різних куточках обласного центру, аби згодом покупці, які придбали їх через телеграм-канали, могли забрати свій товар. 

Один з чоловіків та жінка і самі тривалий час перебували в наркотичній залежності, тож час від часу збували наркотики безпосередньо споживачам зі свого близького оточення.

На підставі оперативної інформації слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. В межах досудового розслідування поліцейські провели санкціоновані обшуки за місцем проживання закладників, під час яких виявили та вилучили 16 розфасованих по дозах згортків з канабісом, 13 згортків з психотропною речовиною «Альфа-PVP», прилади для вживання наркотиків, мобільні телефони, ваги, а також пакувальні матеріали, які зловмисники використовували для фасування наркотичних речовин.

Слід зазначити, що закладники ретельно маскували свою злочинну діяльність, щомісяця змінюючи орендовані квартири, у яких вони зберігали і фасували наркотики.

Наразі розслідування триває і вирішується питання про оголошення зловмисникам підозри та обрання запобіжного заходу.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: