• Головна
  • Новини
  • На Хмельниччині затримали 52-річного чоловіка, який розбещував трьох дітей

11.10.2023, 11:10

На Хмельниччині затримали 52-річного чоловіка, який розбещував трьох дітей

Правоохоронці у Хмельницькій області затримали чоловіка, який підозрюється у розбещенні трьох малолітніх дітей. Йдеться про 52-річного місцевого жителя

Про це повідомили у поліції області.

Подія трапилася в одному із сіл Ярмолинецької тергромади 9 жовтня. До поліції звернувся батько дітей, який й розповів,  що житель сусіднього села вчинив розпусні дії стосовно двох дівчаток та хлопчика.

"52-річний зловмисник зайшов до будинку, коли двоє дівчат віком 5-ти та 11-ти років та хлопчик 9-ти років були вдома самі. Скориставшись відсутністю дорослих, зловмисник почав розбещувати дітей, що виразилось у доторканні до статевих органів. Коли батько повернувся додому, старша дівчинка розповіла про те, що сталося. Чоловік одразу ж викликав правоохоронців", - йдеться у повідомленні.

Зловмисника оперативно розшукали й затримали. Йому оголосили підозру за ч. 2 ст. 156 (Вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи). За скоєне 52-річному чоловікові загрожує до 8 років ув’язнення. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Застереження: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: