08.04.2021, 11:26

На Волині зник другокласник - тривають пошуки

У селі Холонів Горохівської громади розшукують хлопчика 2013 року народження. Другокласник зник ще 7 квітня. До пошуків залучили майже півсотні правоохоронців та два десятки нацгвардійців.

Хлопчика звуть Матвій.

Як розповіла Суспільному речниця Нацполіції Волині, до пошуків дитини залучили всі наявні сили та особовий склад Луцького районного управління поліції. Станом на 11:00 8 квітня пошуки дити тривають.

Наразі відомо, що учень другого класу пішов гуляти орієнтовно о 17:00 7 квітня. Про зникнення дитини повідомлення до правоохоронців надійшло лише зранку 8 квітня. З власних джерел суспільному стало відомо, що родина неблагополучна, мати зловживає спиртним.

Зі слів Ольги Бузулук, хлопчик був одягнений у спортивні штани синього кольору, кофту (гольф) червоно-білого кольору, кросівки коричневого кольору, шапку з вушками та білими смужками, куртка чорна з капюшоном. Зріст дитини 150 см, худої тілобудови, коротко стрижене русяве волосся. На спині є родима пляма.

У разі наявності будь-якої інформації про місце перебування малолітнього можна звернутися до правоохоронців за номерами телефонів 0669624863 або 102.

Суспільне стежить за ситуацією і надалі інформуватиме про пошукову операцію та її результати.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: