05.04.2019, 21:36

На Волині затримали групу бурштинокопачів

Сьогодні, 5 квітня, під час проведення оперативно-розшукових заходів та слідчих дій неподалік села Кукли Маневицького району затримали трьох місцевих жителів, котрі здійснювали незаконний видобуток бурштину за допомогою мотопомпи.

Як повідомили в прес-службі поліції Волинської області, під час проведення  санкціонованого обшуку за місцем проживання  одного з фігурантів даного кримінального провадження правоохоронці вилучили знаряддя скоєння кримінального правопорушення – мотопомпу, пожежні рукави,  бурштин-сирець різноманітних фракцій, вагою майже 1,5 кг.. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, на Волині поліція посилює охорону правопорядку в місцях ймовірних спроб незаконного видобутку бурштину. Відсьогодні до забезпечення правопорядку в північних районах Волині долучилися військовослужбовці Національної гвардії України, роти поліції особливого призначення та патрульної служби поліції особливого призначення «Світязь», а також підрозділ патрульної полії з охорони громадського порядку ТОР 

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: