• Головна
  • Новини
  • На Тернопільщині тривають пошуки двох жінок, які зникли в лісі

06.10.2024, 13:57

На Тернопільщині тривають пошуки двох жінок, які зникли в лісі

На Тернопільщині розпочалися масштабні пошукові операції: у двох різних громадах рятувальники шукають літніх жінок, які вирушили до лісу і не повернулися додому.

Перший випадок стався 5 жовтня у селі Бертники, Монастириської територіальної громади Чортківського району. 70-річна місцева мешканка пішла вранці до лісу збирати гриби та не повернулася. Її пошуки тривають вже другий день, до операції залучені рятувальники, поліція та місцеві жителі.

Того ж дня у селі Іване-Пусте, Іване-Пустенської громади Чортківського району, зникла ще одна жінка, 81-річна пенсіонерка, яка також вирушила до лісу. Пошукові роботи у цьому районі також продовжуються.

Рятувальники вкотре наголошують на важливості дотримання правил безпеки під час походів у лісові масиви. Перед виходом до лісу варто ознайомитися з прогнозом погоди, одягти яскравий одяг, який допоможе рятувальникам знайти вас у разі зникнення. Також варто мати при собі світловідбивальні елементи, свисток, ліхтарик, заряджений телефон, сірники, воду, перекус і необхідні ліки. Обов'язково повідомляйте рідних про свій маршрут і орієнтовний час повернення.

Пошукові операції тривають, і рятувальники докладають усіх зусиль для якнайшвидшого повернення жінок додому.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: