• Головна
  • Новини
  • На Тернопільщині поліцейські викрили продавчиню, яка привласнювала чужі гроші

09.10.2024, 11:38

На Тернопільщині поліцейські викрили продавчиню, яка привласнювала чужі гроші

Протягом чотирьох місяців жителька Кременця забирала кошти з каси, поки нестачу не помітив власник магазину та не звернувся до поліції. Загальна сума привласнених грошей - близько 100 000 гривень. 

За допомогою до співробітників Кременецького райвідділу поліції звернувся власник одного з місцевих торгівельних закладів. Чоловік повідомив, що під час ревізії виявив нестачу значної суми коштів. Під час перевірки отриманої інформації оперативники поліції з'ясували, що привласнила гроші раніше не судима 44-річна працівниця магазину. Вона періодично видаляла деякі товари з чеків, що дозволяло частину грошей забирати собі. За попередньою інформацією, фігурантка привласнила близько 100 000 гривень.  

Слідчі поліції проводять розслідування в рамках кримінального провадження відповідно до ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п'яти до восьми років позбавлення волі. Вирішується питання про повідомлення зловмисниці про підозру. 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: