• Головна
  • Новини
  • На Тернопільщині чоловік побив працівника ТЦК та вкрав зброю — що вирішив суд

15.10.2024, 09:19

На Тернопільщині чоловік побив працівника ТЦК та вкрав зброю — що вирішив суд

У Кременці Тернопільської області відбулося резонансне судове рішення щодо 42-річного чоловіка, який напав на працівника територіального центру комплектування (ТЦК) та викрав у нього автомат.

Відомості про цю справу опубліковані в Єдиному державному реєстрі судових рішень, WestNews.

Обставини інциденту

Напад стався, коли чоловік напав на військового, завдав йому численні удари та забрав автомат, бронежилет, гаманець із грошима та документами. Потерпілого знайшли у лісосмузі, де він був госпіталізований з травмами голови.

Поліція швидко розпочала розслідування і встановила, що злочин скоїв місцевий мешканець. Під час конфлікту військовослужбовець втратив свідомість, що дало можливість нападнику вкрасти зброю.

Затримання злочинця

Правоохоронці провели спецоперацію, щоб затримати підозрюваного. Вони оточили місце, де він переховувався, і за силової підтримки спецпризначенців КОРДу затримали його. Вилучили також викрадені речі військовослужбовця.

Під час розслідування з’ясувалося, що чоловік також завдавав побої своїй жінці та двом малолітнім дітям, які перебували з ним у помешканні. Фігуранту було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вирок суду

Суд визнав чоловіка винним за п’ятьма статтями Кримінального кодексу України, зокрема за розбійний напад, крадіжку та незаконне поводження зі зброєю. Йому призначили покарання у вигляді десяти років ув'язнення.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: