• Головна
  • Новини
  • На Рівненщині попрощались одразу з шістьма захисниками

10.07.2024, 17:59

На Рівненщині попрощались одразу з шістьма захисниками

На Рівненщині попрощались із шістьма захисниками: Валерієм Панченком, Олександром Федоруком, Василем Павлівим, Едуардом Школьним, Юрієм Кучером та Андрієм Швецем

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

Валерій Панченко народився у Вараші. По завершенню навчання у ліцеї №1, здобув професію "столяр-будівельник" у ПТУ ВП РАЕС. 26-ти річний чоловік вступив до лав ЗСУ в лютому 2023 року. Служив оператором станції радіоперешкод 80-ої бригади. На жаль, 4 липня 2024 року воїн загинув на Донеччині.

Василь Павлів народився у 1976 році в Повчанській громаді Дубенського району. Навчався у місцевій школі, яку закінчив у 1993 році. Згодом пройшов строкову службу в армії. З березня 2022 року служив у Збройних силах України. На жаль, Герой загинув 5 липня 2024 року під час ведення бойових дій в Донецькій області.

Олександр Федорук, 1968 року народження, проживав у селі Уїздці Острожецької тергромади, що на Дубенщині. Воїн мав звання сержанта Збройних Сил України. Служив старшим механіком-водієм. На жаль, захисник загинув 4 липня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку.

Едуард Школьний, 1989 року народження, мешкав у селі Будераж Рівненського району. Навчався у місцевій школі, а згодом у Рівненськом аграрному коледжі. Чоловік працював на будівництві у Рівному, де займався ремонтами. У лютому 2024 року його мобілізували до війська. Старший солдат загинув 1 липня 2024 року під час бойових дій на Донецькому напрямку.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: