• Головна
  • Новини
  • На Рівненщині підпалили автівку нардепу від «Слуги народу»

11.11.2021, 13:08

На Рівненщині підпалили автівку нардепу від «Слуги народу»

На Рівненщині вночі 11 листопада невідомі підпалили автівку нардепа 154 округу Олександра Аліксійчука.

Автомобілем користувався його помічник з Дубна, він самотужки загасив вогонь, – повідомили у пресслужбі Нацполіції області. Олександр Аліксійчук розповів Суспільному: пов'язує підпал зі своєю діяльністю.

Поліцію про загоряння автомобіля депутата Верховної ради України близько другої вночі повідомив 46-річний житель Дубна, який нею користується. Автомобіль Skoda Karoq був припаркований на подвір'ї помічника нардепа, – повідомила речниця Нацполіції області Марія Юстицька.

"На місці правоохоронці встановили, що невідома особа проникла на подвір’я помічника народного депутата та кинула під автівку запальну суміш. Він самотужки погасив вогонь, в авто незначні пошкодження", – розповіла Марія Юстицька.

І додала: криміналісти вилучили з місця пластикову пляшку із залишками пального. Правоохоронці розслідують умисне пошкодження майна шляхом підпалу та встановлюють причетних до цього осіб.

Працівник пресслужби Служби порятунку Максим Старенький зазначив: про пожежу йому відомо, проте пожежників на місце події не викликали.

Депутат Верховної ради України Олександр Аліксійчук розповів виданню – автівкою того дня користувався його помічник.

"Автомобіль знаходився на подвір'ї мого помічника, депутата Дубенської міської ради Артура Биця, тому що він час від часу користується ним за моїми завданнями на окрузі. Вочевидь, хтось знав, чи бачив, що авто там. Ми висловили свої підозри правоохоронцям, я думаю, що цей підпал стосується тих питань, над якими ми працюємо", – сказав Олександр Аліксійчук.

Нардеп додав, що ні він, ні його помічник, ні з ким не конфліктують та не мають ворогів. Також він уточнив, що пляшку з запальною сумішшю на авто не кидали, а поклали між капотом та лобовим склом.

"Автомобіль був біля вікна, то Артур Биць прокинувся від спалаху. Пожежа була буквально три хвилини, вона не встигла розгорітись", – зазначив нардеп.

Згідно з його словами, збитки від пожежі невеликі. Точну суму визначить експерт.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: