• Головна
  • Новини
  • На Рівненщині пенсіонерку облили сметаною та розбили банкою голову

08.06.2021, 13:33

На Рівненщині пенсіонерку облили сметаною та розбили банкою голову

Облила сметаною, а потім ще й розбила банку про голову - бізнес-леді побила бабусю, яка продавала свою продукцію на вулиці біля її салону. Зараз про це гудуть соцмережі, а ще - все місто Костопіль Рівненської області. Ледь не всі стають на захист потерпілої. А ось жінка, яка, нібито, напала на неї, має свою версію.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Закривавлена ​​64-річна жінка в сметані і її знищений товар - ці фото облетіли мало не всі рівненські паблік.

Надія, у якої і виявилася на голові сметана, і яку журналісти знайшли на ринку, спочатку говорила скупо, а потім обличчя хусткою закрила і почала бігти.

В кінці повернулася щоб розповісти свою версію: "Вилаяла спочатку, а потім ще банкою грюкнула по голові. Після цього я 2 рази падала на городі, паморочиться голова, мене нудить".

Олена, яка напала на бабусю, саме себе називає жертвою. Почалося все, говорить Олена, коли вона з колегою виносили з магазину рекламні щити.

"Бабка ця постійно скандалить", - говорять в салоні.

Однак Надія впевнена, що її навмисно женуть з вулиці, тому що заважає нібито своєю присутністю роботі фотосалону.

Почався конфлікт з того, що Олена потовкла продавчині цибулю. Спочатку пані Надії надавали допомогу перехожі, потім лікарі.

Олена ж стверджує, все перебільшують. Не витримала, каже, бо опонентка прокльонами сипала на її сім'ю і 4-річного сина. А він, кажуть очевидці, від мами не відстає.

"Малий крутив дулі старшій жінці, обзивав", - кажуть очевидці. Однак жінка-нападниця стверджує, що її дитина про таке навіть не знає.

А поки розслідують провадження щодо побиття пані Надії, Олена подала на неї позов до суду за приниження честі та гідності. Влада Костопіль обіцяє навести порядок зі стихійною торгівлею. Тому, що офіційне місце для торгівлі є, але людям на тротуарі чомусь зручніше.

За нанесення легких тілесних ушкоджень Олені тепер загрожує штраф в 850 гривень. Такий же штраф 5 років після бійки за пільгове місце в автобусі платила і Надія.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: