12.09.2019, 21:43

На Рівненщині молодик зґвалтував 15-річну сестру

У скоєнні злочину підозрюють рідного брата дівчини.

Як повідомила прес-секретар Рівненського апеляційного суду Олена Кузменко, інцидент стався 22 серпня, передає Радіо Трек.

20-річний молодик, громадянин І., проживає у Здолбунівському районі. Одружений, виховує двох доньок 2016 та 2018 років народження.

У ході судового розгляду з’ясувалося, що дружина підозрюваного їздить на роботу у Львів. На час її відсутності, дітей доглядала 15-річна рідна сестра чоловіка. Тоді й стався злочин.

Правоохоронці арештували громадянина І.

За ухвалою Здолбунівського районного суду від 23 серпня до нього застосували запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Захисник підозрюваного просив Рівненський апеляційний суд обрати його підзахисному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту за місцем проживання матері. Мовляв, підзахисний активно співпрацює з поліцією у розшуку свідків, з місця проживання зникати не збирається. Проте прокурор наголосив, що підозрюваний може переховуватись від органів досудового розслідування та суду. 

Громадянин І. безробітний, не має постійного джерела доходу, зловживає спиртними напоями. А також є обґрунтованим і ризик впливу підозрюваного на потерпілу з метою зміни нею своїх показань, оскільки він її брат і вину свою у вчиненому не визнає.

Сторона обвинувачення запевняє, що на даному етапі досудового розслідування є достатні підстави вважати, що громадянина І. обґрунтовано підозрюють у вчиненні особливо тяжкого злочину — зґвалтуванні неповнолітньої особи.

За це йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Тож Рівненський апеляційний суд залишив рішення районного суду без змін: підозрюваний буде під вартою строком на 60 діб.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: