• Головна
  • Новини
  • На Рівненщині дорогою до ТЦК чоловік спробував скалічити себе, його забрала швидка. Військовозобов'язаного оголосили в розшук

08.07.2024, 15:31

На Рівненщині дорогою до ТЦК чоловік спробував скалічити себе, його забрала швидка. Військовозобов'язаного оголосили в розшук

У соцмережах поширили інформацію, нібито у Вараському ТЦК побили військовозобов'язаного й він "порізав собі вени". У ТЦК розповіли, що сталося насправді

Про це повідомили у Рівненському обласному ТЦК та СП.

Як зазначили у відомстві, чоловік раніше був засуджений за незаконне виробництво та зберігання наркотичних засобів з подальшою метою збуту (ч. 2 ст. 309 ККУ).

Чоловік намагався скалічити себе ключем

"Громадянин І. був оповіщений групою оповіщення Вараського РТЦК та СП та супроводжувався цією ж групою до РТЦК для уточнення військово-облікових даних (при собі не мав військового квитка). Він по дорозі до РТЦК здійснив спробу самоскалічення ключем від квартири. Ключ у нього вилучили. Виписали направлення на військово-лікарську комісію", - йдеться у повідомленні.

Чоловік від проходження медичної комісії відмовився і почав скаржитися на погане самопочуття. Відтак черговий Вараського РТЦК викликав наряд поліції та швидку допомогу.

Військовозобов'язаного оголосили у розшук

"Карета швидкої допомоги доставила військовозобов'язаного до приймального відділення. До Вараського РТЦК громадянин І. так і не повернувся. Зараз він перебуває в розшуку", - наголосили в ТЦК.

У соцмережах, нібито зі слів військового писали, що його знайомого нібито "заламали" вісім працівників військкомату і він порізав собі вени.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: