• Головна
  • Новини
  • На Прикарпатті сталися дві ДТП: одна людина загинула, інша отримала травми

25.09.2024, 13:44

На Прикарпатті сталися дві ДТП: одна людина загинула, інша отримала травми

25 вересня 2024 року поліція Івано-Франківщини повідомила про дві дорожньо- транспортні пригоди, які трапилися 24 вересня в області. Одна з аварій закінчилася смертю пішохода, інша – травмуванням жінки.

Інформує WestNews з посиланням на поліцію Прикарпаття.

Перша ДТП сталася в Івано-Франківську близько 10 години ранку. 70-річний місцевий водій автомобіля "Gelly" наїхав на жінку-пішохода, яка переходила дорогу. Постраждалу, 69-річну місцеву мешканку, доставили до медичного закладу для надання необхідної допомоги.

Друга аварія відбулася близько 21 години у селі Середній Березів, Косівського району. Водій автомобіля "Рено Мастер", 33-річний мешканець цього села, проявив неуважність і наїхав на 66-річного чоловіка, який перебував на проїзній частині дороги. Після наїзду автомобіль з’їхав у кювет. На жаль, пішохід загинув на місці від отриманих травм.

Поліція провела огляд водіїв на стан алкогольного сп'яніння, і результати показали, що обидва водії були тверезі.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за частинами 1 та 2 статті 286 Кримінального кодексу України, що стосуються порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило травмування або загибель людей.

Поліція закликає водіїв дотримуватися правил дорожнього руху, бути уважними за кермом, дотримуватися безпечної швидкості та уникати ризикованих маневрів. Особлива увага звертається також на важливість носіння світлоповертаючих елементів пішоходами в темну пору доби для підвищення їхньої безпеки на дорозі.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: