• Головна
  • Новини
  • На Майдані Незалежності водій в'їхав у зупинку, є загиблі

30.10.2020, 17:33

На Майдані Незалежності водій в'їхав у зупинку, є загиблі

На вулиці Хрещатик у Києві водій іномарки не впорався з керуванням та в’їхав у зупинку громадського транспорту: загинули двоє осіб та кілька людей отримали тілесні ушкодження.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"Сьогодні, близько 16-ї години до столичної поліції по спецлінії "102" надійшла інформація про смертельну дорожньо-транспортну пригоду на вул. Хрещатик. За викликом негайно виїхали лікарі, патрульні та слідчо-оперативна група столичної поліції з розслідування ДТП. Попередньо встановлено, що водій іномарки не впорався з керуванням та в’їхав у зупинку громадського транспорту, де перебували люди. Внаслідок ДТП дві людини загинули на місці події, а ще кілька – отримали тілесні ушкодження. Лікарі їм надають необхідну медичну допомогу", - йдеться у повідомлення.

Як зазначається, на місці працює слідчо-оперативна група та з’ясовує усі обставини і причини цієї смертельної ДТП. Наразі поліцейські спілкуються із 66-річним водієм транспортного засобу, що скоїв наїзд на людей, та перевіряють його на стан сп’яніння.

.

"Подія зареєстрована належним чином, проводяться першочергові слідчі дії, за результатами яких буде надана правова кваліфікація даній події", - додали у поліції.

Нагадаємо, раніше у Києві маршрутний автобус зніс намет з продуктами, є постраждалі. За інформацією поліції Києва, у результаті цієї події травмувалися дві особи та одна особа загинула на місці ДТП.

Фото Володимира Ільченка

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: