07.06.2019, 16:33

На “Львіввугіллі” з шести шахт страйкують чотири

За оновленою інформацією, до страйку “Межирічанської” та “Степової” приєдналися “Відродження” та “Червоноградська”. Наразі продовжують роботу тільки “Лісова” та “Великомостівська”.

Про це повідомило видання «Про Червоноград».

У виданні зазначили, що наразі жодної інформації про надходження коштів немає. В ДП “Львіввугілля” сподіваються на фінансування в понеділок. Поки що нічого не вирішено і з відвантаженням.

«Зараз ми гроші з модернізації – це ми забрали гроші з Лисичанська та Південнодонбаської третьої – направляємо на заробітну плату. Знову наступаємо на ті граблі, які були завжди. Ці 295 мільйонів прийняті на Кабінеті Міністрів, зараз проходять узгодження в Міністерстві фінансів. Сьогодні або в понеділок вони будуть спрямовані шахтарським колективам», - сказав міністр енергетики Ігор Нсалик, йдеться в статті видання “Слово і діло”.

Раніше повідомлялося, що із 295 мільйонів на ДП “Львіввугілля” передбачається лише 41 мільйон. При тому, що місячний бюджет оплати праці по держпідприємству – 150 мільйонів, а останній раз гроші шахтарям виплачували ще 15 квітня, поверхні – у березні.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: