• Головна
  • Новини
  • На Львівщині затримали жінку з інвалідністю, яка намагалась провезти через кордон фіктивного чоловіка

20.05.2024, 17:11

На Львівщині затримали жінку з інвалідністю, яка намагалась провезти через кордон фіктивного чоловіка

Оперативні співробітники Львівського прикордонного загону спільно із правоохоронцями викрили киянку, яка організувала канал з незаконного переправлення за кордон військовозобов’язаного чоловіка шляхом укладення шлюбу.

Про це повідомляє 7 Прикордонний  Карпатський загін. 

Як встановили правоохоронці, 43-річна мешканка столиці, маючи групу інвалідності, організувала послуги з незаконного трансферу для чоловіка призовного віку. Для реалізації свого задуму зловмисниця, за грошову винагороду в сумі 5 000 доларів США, пропонувала укласти шлюб зі своїм «клієнтом». Надалі, псевдонаречений мав перетнути кордон як такий, що здійснює супровід особи з інвалідністю. Організаторку незаконної схеми затримали правоохоронці після тримання нею грошового траншу.

Як уточнили у Нацполіції Львівщини, жінку-інваліда третьої групи затримали 17 травня під час одержання нею коштів у сумі $5 тис.

Затриманій повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: