• Головна
  • Новини
  • На Львівщині відбудеться Чемпіонат України з важкої атлетики

14.01.2021, 12:42

На Львівщині відбудеться Чемпіонат України з важкої атлетики

Львівщина отримала право провести Чемпіонат України з важкої атлетики серед дорослих. Він відбудеться на початку червня у спеціалізованому залі на вулиці Пекарській, 50. Чемпіонат буде присвячений пам’яті олімпійського чемпіона зі Львова Петра Короля.

Це будуть останні національні змагання для важкоатлетів України перед стартом на Олмпійських іграх, тож у Львові спортсмени зможуть ще раз перевірити себе та продемонструвати високі результати, пше пресслужба Львівської ОДА.

«Проводити національні змагання - це завжди доволі престижно для кожної з областей. Саме за допомогою таких подій ми можемо якісно промувати нашу область серед інших регіонів, вдосконалювати майстерність наших спортсменів, а також покращувати рівень організації змагань, що відбуваються у нас», - розповів керівник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

Зауважимо, Чемпіонати України з важкої атлетики вже відбувались на Львівщині у 2017-му та 2018 роках. Втім, раніше за часів незалежності наша область не проводила головного національного старту з цього виду спорту.
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: