• Головна
  • Новини
  • На Львівщині вдвічі збільшилась кількість безробітних

18.01.2021, 16:59

На Львівщині вдвічі збільшилась кількість безробітних

таном на 1 січня 2021 року на Львівщині за сприяння служби зайнятості роботу шукали 28,2 тис. офіційно зареєстрованих безробітних.

Це вдвічі більше, ніж було на таку ж дату минулого року, повідомляє пресслужба Львівського обласного центру зайнятості, передає "Еспресо.Захід".

Упродовж 2020 року соціальні послуги служби зайнятості на Львівщині отримували 68,7 тис. безробітних. Із них 54,8 тис. зареєструвалися упродовж 2020 року. Це на в 1,8 раза (або на 75%) більше, ніж стало на облік у 2019 році.

"Пік реєстрації припав на квітень 2020 року, – повідомив директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк. – Тоді статус безробітного набули 7968 жителів області, що втричі більше, ніж у квітні 2019-го. До жовтня число нових безробітних стало поволі зменшуватися, а у листопаді та грудні через притаманні ринку праці сезонні коливання обсяги реєстрації знову зросли. У листопаді зареєструвались 4143 безробітних, у грудні – 5669".

За словами Василя Барилюка, попри пандемію, до активних програм сприяння зайнятості торік залучено 24,4 тис. безробітних, тобто кожного третього. Зокрема, 17,8 тис. працевлаштовано, 1,1 тис. – залучено до громадських та інших робіт тимчасового характеру, 5,5 тис. – охоплено професійним

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: