• Головна
  • Новини
  • На Львівщині урочисто спалили 35 кілограмів наркотиків

26.06.2019, 14:54

На Львівщині урочисто спалили 35 кілограмів наркотиків

Сьогодні, 26 червня, спеціально створена комісія спалила наркотичні та нарковмісні засоби, психотропні речовини, прекурсори а також обладнання для їх виготовлення, вилучені з незаконного обігу, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Комісію очолив заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Микола Самарчук. До складу комісії також увійшли керівники підрозділів поліції Львівщини, представники Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України та Управління служби безпеки України у Львівській області.

У вогні згоріло близько 35 кілограмів рослинних та синтетичних наркотичних засобів, нарковмісних та психотропних речовин, зокрема, амфетамін, бупренорфін, трамадол, рослини маку, канабісу та конопель, макова соломка, опій та інші.

«Знищені наркотичні речовини були вилучені під час досудових розслідувань у 160 кримінальних провадженнях, відкритих за ознаками злочинів, пов’язаних з наркотиками. У цих провадженнях оголошено про підозри більше ніж 190 особам. Загальна вартість утилізованого, за цінами «чорного» ринку, становить більше восьмиста тисяч гривень», - розповів голова комісії Микола Самарчук.

Знищення наркотиків здійснювались на підставі рішень судів, які набрали чинності. Під час утилізації поліцейські також спалили обладнання, призначене для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: