• Головна
  • Новини
  • На Львівщині турки, сирійці та китаєць планували на таксі дістатись до ЄС

07.11.2020, 16:15

На Львівщині турки, сирійці та китаєць планували на таксі дістатись до ЄС

Іноземців, які мали намір нелегально потрапити до країн ЄС, затримали військовослужбовці Львівського прикордонного загону.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Під час реалізації інформації співробітників оперативного підрозділу, наряд відділення «Мшанець» зупинив автомобіль однієї зі служб таксі, в якому знаходилося четверо іноземців. В ході бесіди чоловіки не могли чітко вказати мету та маршрут свого прямування.

Згодом прикордонники з’ясували, що двоє чоловіків є громадянами Туреччини, зі слів самих затриманих, адже підтверджуючих документів у них не було, та двоє громадян Сирії – в одного з них був паспорт.

Також, охоронцям кордону стало відомо, що чоловіки заздалегідь готувалися до незаконного перетину кордону – один з іноземців показав маршрут руху та кінцевий пункт на карті у своєму смартфоні.

Крім цього, днями прикордонники відділення «Нижанковичі» під час патрулювання поблизу кордону зупинили ще одне таксі, яким їхав один пасажир, представився громадянин Казахстану. Згодом з'ясувалося, що іноземець насправді є громадянином Китаю та прибув в Україну встановленим порядком. І також мав намір потрапити до однієї з країн ЄС.

Порушників кордону доставлено до прикордонних підрозділів для перевірки та притягнення до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Водія таксі також буде притягнуто до відповідальності за ст.202 КУпАП «Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду – виїзду».

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: