06.04.2020, 11:28

На Львівщині трагічно загинули двоє поліцейських

Учора, 5 квітня, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули двоє правоохоронців – капрал поліції Ігор Цюпка, молодший інспектор-кінолог Кінологічного центру та рядовий поліції Юрій Савка, поліцейський батальйону поліції особливого призначення поліції Львівщини.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

«Від імені усієї великої родини поліції Львівщини висловлюю глибокий сум з приводу трагічної загибелі двох наших товаришів по службі – дев’ятнадцятирічного Ігоря Цюпки та Юрія Савки, якому за кілька тижнів мало виповнитись двадцять років. Хлопці були друзями з дитинства, разом вчились, зовсім недавно разом прийшли на службу в поліцію і разом загинули. Це трагедія, коли вмирають такі молоді люди - трагедія для батьків, рідних і для нас, поліцейських. Щирі співчуття родинам та близьким хлопців - ми зробимо усе можливе щоб підтримати сім’ї наших колег у важку годину. Вічна їм пам'ять», - зазначив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський.

Згодом пресслужба Державного бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за фактом смертельної ДТП у Львівській області у результаті якої загинули двоє правоохоронців.

"Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Львові, розпочали досудове розслідування за фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди у результаті якої загинули двоє правоохоронців (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

За попередньою інформацією, близько 22 години вечора 5 квітня 2020 року на ділянці автошляху у Жовківськівскьому районі Львівської області двоє працівників поліції на мотоциклі марки «Suzuki» виїхали за межі проїжджої частини та втративши керування транспортним засобом здійснили зіткнення з деревом.

Унаслідок ДТП 19-річний поліцейський батальйону поліції особливого призначення та 20-річний молодший інспектор-кінолог Кінологічного центру ГУ Нацполіції у Львівській області від отриманих травм загинули на місці події.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Львівської області", - було сказано у повідомленні. 

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: