• Головна
  • Новини
  • На Львівщині судитимуть члена ДВК за фальсифікацію на виборах

28.11.2020, 10:45

На Львівщині судитимуть члена ДВК за фальсифікацію на виборах

Слідчі Пустомитівського відділу поліції за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури № 3 викрили члена дільничної виборчої комісії, який під час виборів депутатів та голів місцевих рад підробив протокол підрахунку голосів виборців.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції львівської області.

Як встановили правоохоронці під час досудового розслідування, 26 жовтня, близько 11.30, член дільничної виборчої комісії одного з сіл Пустомитівського району здійснив підроблення уточненого протоколу про підрахунок голосів виборців на виборчій дільниці з виборів депутатів до сільської ради, зазначивши недостовірну кількість голосів. У подальшому він передав підроблений протокол до територіальної виборчої комісії.

За фактом слідчі Пустомитівського відділу поліцїі за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури № 3 відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.158-3  (Підробка або незаконне виготовлення виборчої документації, включення до виборчої документації  завідомо недостовірних відомостей) Кримінального кодексу країни.

25 листопада члену ДВК було повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення, а 27 листопада слідчі завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт на розгляд суду.

За скоєне зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк п’ять років.

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: