• Головна
  • Новини
  • На Львівщині стартував футбольний турнір ім. Олега Русина

22.08.2019, 19:53

На Львівщині стартував футбольний турнір ім. Олега Русина

Сьогодні, 22 серпня, на міському стадіоні ім. О.Русина відбулося відкриття ІІІ дитячого турніру з футболу пам'яті Олега Русина, повідомила Новояворівська міська рада.

Участь в змаганнях візьмуть 12 команд дітей 2005-2006 р.н. із різних міст України (Львів, Ужгород, Моршин, Миколаїв, Брюховичі, смт. Івано-Франкове, смт. Шкло).

Русин Олег Орестович народився 16 липня 1996 року у м.Новояворівськ Львівської області. Виховувався у дитячому садочку №4. У 2002-2011 р. навчався у Новояворівській ЗОШ І-ІІІ ст.. №2. 
У 2011 році вступив у Художнє професійно-технічне училище №14 у смт. Івано-Франкове, а у 2014 році здобувши повну загальну освіту, закінчив його. В 10 років одночасно відвідував секцію боксу, де тренером був Калітовський Василь Дмитрович і секцію футболу, у якій був капітаном команди і тренерами якої були Юрій Семенович Тріска та Дмитро Романович Кондра. 

За короткий час, проведений у футболі, Олег ставав переможцем різноманітного рівня турнірів серед дітей та юнаків. Серед дорослих, у 2013 році Олег став чемпіоном області з футболу у складі команди ФК «Гірник-Новояворівськ» та захищав честь міста у сезонах 2014-2015 років. У ранньому віці 19-ти років почав тренувати юнацьку команду. 

15 липня 2016 року Олег трагічною смертю пішов з життя, не доживши один день до свого 20-ти річчя.

У 2017 році іменем Олега Русина названий міський стадіон. 

Надзвичайно обдарований і талановитий спортсмен, на жаль, так і не встиг реалізувати свій потенціал. Назавжди молодий, усміхнений і щирий Олег залишиться у серцях рідних і близьких, друзів і знайомих.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: