• Головна
  • Новини
  • На Львівщині розшукують підозрюваного у подвійному вбивстві: встановлено особу злочинця

04.10.2024, 22:11

На Львівщині розшукують підозрюваного у подвійному вбивстві: встановлено особу злочинця

Сьогодні, 4 жовтня, о 04:45 до поліції надійшло повідомлення про подвійне вбивство в смт Лопатин, що на Львівщині.

Правоохоронці виявили на вулиці Ставки Білоуса тіло чоловіка з вогнепальним пораненням, а також у сусідньому будинку — тіло жінки віком близько 45-50 років з важкою травмою голови. Загиблим виявився Руслан Білоус, 1973 року народження.

Провівши першочергові слідчі дії, поліція встановила особу підозрюваного у вбивстві. Ним виявився Андрій Палій, 1988 року народження, мешканець села Кустин, Радехівського району. Після злочину підозрюваний покинув місце події на автомобілі загиблого Руслана Білоуса марки «Санг Йонг Рекстон» із реєстраційним номером ВС 8282 СН. Правоохоронці повідомляють, що Палій може бути озброєним мисливською рушницею марки ИЖ 27 ЕМ калібру 12.

Для затримання підозрюваного поліція мобілізувала особовий склад усіх територіальних підрозділів, а також звернулася до громадян з проханням допомогти у пошуках. У разі отримання будь-якої інформації про місцезнаходження підозрюваного поліція просить негайно звертатися до Управління карного розшуку ГУНП у Львівській області.

За додатковою інформацією прохання звертатися до заступника начальника Управління карного розшуку ГУНП у Львівській області Миколи Степанюка за номером +380-067-496-00-97.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: