04.11.2019, 12:55

На Львівщині розшукали водія, що збив пішохода і втік

19-річний водій, керуючи автомобілем «ВАЗ» у Миколаївському районі на Львівщині, скоїв наїзд на пішохода, після чого втік з місця події, залишивши травмованого на лавці біля магазину.

Про це повідомили в понеділок, 4 листопада, в Головному управлінні поліції у Львівській області.

3 листопада близько першої години ночі до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталась в одному зі сіл Миколаївського району. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

Як з’ясували правоохоронці, невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на пішохода, 22-річного місцевого жителя, після чого втік з місця події, залишивши травмованого на лавці біля магазину. В подальшому медики діагностували у чоловіка, зокрема, переломи ребер, розрив печінки та інші тілесні ушкодження. Зараз він перебуває у реанімації, – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Проведеними заходами оперативники карного розшуку та працівники групи реагування патрульної поліції Миколаївського відділення поліції з’ясували, що до скоєння ДТП причетний 19-річний житель одного з сіл району, який керував автомобілем ВАЗ-2106. Чоловіка затримано, автомобіль вилучений та поміщений на арештмайданчик.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, якою передбачене до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: