• Головна
  • Новини
  • На Львівщині правоохоронці викрили далекобійника, який намагався незаконно переправити через кордон військовозобов’язаного

23.04.2024, 16:13

На Львівщині правоохоронці викрили далекобійника, який намагався незаконно переправити через кордон військовозобов’язаного

За скоєне підозрюваному, 42-річному іноземцю, загрожує покарання – позбавлення волі на строк до п’яти років.

Зловмисника викрили співробітники Управління міграційної поліції у Львівській області та слідчі відділення поліції №1 Самбірського районного відділу поліції спільно з військовослужбовцями 7 прикордонного загону Державної прикордонної служби України, за процесуального керівництва Самбірської окружної прокуратури.

Встановлено, що підозрюваний, водій-«далекобійник», облаштував у спальному відсіку салону свого вантажного автомобіля «DAF» схованку, в якій намагався переправити через державний кордон військовозобов’язаного громадянина України, 25-річного жителя Рівненської області.

Під час спроби перетину кордону України з Республікою Польща схованку з чоловіком призовного віку виявили прикордонники.

Правоохоронці повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Досудове розслідування триває.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: