• Головна
  • Новини
  • На Львівщині поліція затримала крадія автомобіля «Nissan»

09.07.2024, 14:39

На Львівщині поліція затримала крадія автомобіля «Nissan»

 Викрадений у Львові транспортний засіб зловмисник перегнав в одне з сіл Львівського району – там його й розшукали правоохоронці. За скоєне затриманому загрожує покарання – позбавлення волі на строк до восьми років з конфіскацією майна.

8 липня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 88-річного жителя Львова про викрадення його автомобіля «Nissan X-Trail». До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції, слідчі та співробітники інших служб відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1, а також оперативники карного розшуку та співробітники Управління кримінального аналізу поліції Львівщини.

Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», поліцейські відстежили маршрут пересування викраденого автомобіля, опитали очевидців та встановили місце знаходження «Nissan X-Trail» – в одному з сіл Львівського району.

Також правоохоронці встановили місце перебування зловмисника, 24-річного мешканця Львова та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Розшуканий автомобіль доставлений на спецмайданчик.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: