• Головна
  • Новини
  • На Львівщині поліцейські затримали водія мікроавтобуса, який вчинив смертельну ДТП та втік

24.02.2024, 11:12

На Львівщині поліцейські затримали водія мікроавтобуса, який вчинив смертельну ДТП та втік

Водію-втікачу, який керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, за скоєне загрожує покарання - позбавлення волі на строк до десяти років. Мікроавтобус «Мерседес Спринтер», яким було скоєно наїзд, правоохоронці вилучили на спецмайданчик.

Дорожньо-танспортна пригода сталась 23 лютого близько 23.00 на автодорозі неподалік села  Шабельня, Львівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, невідомий водій, керуючи невстановленим транспортним засобом, скоїв наїзд на 23-річного чоловіка та втік з місця події. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження, від яких помер. 

До розшуку водія-втікача були задіяні оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими та співробітниками сектору реагування патрульної поліції відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №1, а також співробітники Управління кримінального аналізу поліції Львівщини.

Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили, що наїзд на чоловіка скоїв водій мікроавтобуса «Мерседес Спринтер» - мешканець Львівського району віком 33 роки, який керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Мікроавтобус, яким було скоєно наїзд, вилучений на спецмайданчик. 

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Досудове розслідування триває.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: