• Головна
  • Новини
  • На Львівщині поліцейські затримали молодиків із кілограмом «марихуани»

11.11.2020, 14:07

На Львівщині поліцейські затримали молодиків із кілограмом «марихуани»

Зловмисників, двох мешканців району віком 28 та 31 рік, викрили інспектори сектору реагування патрульної поліції Перемишлянського відділення поліції.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, 10 листопада, під час несення служби, поліцейські екіпажу сектору реагування патрульної поліції Перемишлянського відділення поліції помітили у полі між селами автомобіль «Опель» та двох чоловіків біля нього та прийняли рішення запропонувати їм допомогу. 

Під час спілкування з правоохоронцями громадяни помітно нервували та поводились неадекватно. Встановлюючи особи чоловіків – місцевих мешканців віком 28 та 31 рік, поліцейські виявили в автомобілі 9 пакунків з речовиною, схожою на наркотичний засіб «марихуана» загальною вагою близько одного кілограма.

На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Правоохоронці вилучили пакунки та скерували їх на експертне дослідження.

За фактом слідчі Перемишлянського відділення поліції, за процесуального керівництва Золочівської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф від двох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк до трьох років.

Окрім того, медики встановили, що один із зловмисників перебував у стані наркотичного сп’яніння. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють походження наркотичної речовини.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: