• Головна
  • Новини
  • На Львівщині під кінець навчального року шукають майже півтори сотні вчителів

26.05.2024, 19:30

На Львівщині під кінець навчального року шукають майже півтори сотні вчителів

У Львівській області вчителі опинились серед найбільш затребуваних фахівців – під кінець навчального року для них є майже півтори сотні вакансій

Станом на 26 травня за запитом "вчитель" на Єдиному порталі вакансій було 136 пропозицій від навчальних закладів та фізичних осіб-підприємців у Львівській області. 

Середня зарплата, яку пропонують навчальні заклади – від 8 000 грн (мінімалка) до 15 тисяч гривень. У цій категорії більшість вакансій від державних та комунальних навчальних закладів. Вони шукають і вчителів різних предметів, серед яких найчастіше – це вчителі англійської. Хоча шукають також вчителів польської, німецької, математики, також вчителів-дефектологів, вчителів-логопедів та вчителів-реабілітологів.     

Однак якщо у пошук задати "вчитель англійської мови”, то у базі даних ще 24 вакансії, і тут максимальна пропозиція – 32 тисячі гривень. Це переважно вакансії від приватних навчальних закладів, мовних шкіл та громадських організацій. Є кілька пропозицій, де в графі “зарплата” вказано "договірна", п’ять вакансій з зарплатою від 10 000 до 17 000 грн. Однак більшість приватний роботодавців пропонують "англійцям" зарплату понад 20 000 грн. Ймовірно, саме тому комунальним навчальним закладам так важко втримати вчителів англійської мови. 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

Україна повернула з російського полону 71 бійця та 4 цивільних

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: