11.04.2019, 11:09

На Франківщині підпалили третій автомобіль депутата

Третій спалений автомобіль депутатів Коломийської міської ради за останніх шість місяців і жодної реакції з боку правоохоронців.

Місцеві депутати розцінюють це як акт залякування, посягання на їх здоров’я, життя та конституційні права і свободи та перешкоджання діяльності депутата місцевої ради. Повідомляє репортер.нет.

На позачерговій сесії Коломийської міської ради вони прийняли звернення до Генерального прокурора України, голови Служби безпеки України та голови Національної поліції України.

Останній випадок з підпалом автомобіля стався в ніч на 30 березня. Постраждала автівка депутата та начальника управління освіти Любомира Бордуна. На початку року вчинено підпал автомобіля депутата Сергія Проскурняка, а в листопаді 2018-го – Сергія Лосюка.

– Ми довгий час сподівались на те, що переможе здоровий глузд, але банді закони не писані. А я не вмію боротися з бандитами їхніми методами. Тому звернувся до правоохоронців. Так далі тривати не може. Я вбачаю у цьому тиск на органи місцевого самоврядування і пряму загрозу життю обраних коломиянами депутатів, а відтак – небезпеку розгулу бандитизму у Коломиї, – прокоментував ситуацію міський голова Коломиї Ігор Слюзар.

Керівництво Коломиї впевнено, що ці випадки пов’язані із громадською позицією депутатів.

– Немаю сумнівів у тому, що це не припиниться само собою. Новоспечені авторитети уникають зустрічей зі мною. То мушу звернутися до них публічно: досить ховатися за партійними квитками, досить залякувати працівників виконавчого комітету, депутатів і членів їхніх сімей і пересічних коломиян. Я не дозволю перетворити Коломию на кримінальний центр. Пишіть скільки завгодно брехні щодо мене через фейкові сторінки, за дві каденції я звик до всього. Але ви перейшли всі розумні межі, – емоційно заявив мер Коломиї.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: