• Головна
  • Новини
  • На Франківщині «Слуги народу» відібрали мандат у ЄСівця та брата директора «Буковеля»

24.07.2019, 10:10

На Франківщині «Слуги народу» відібрали мандат у ЄСівця та брата директора «Буковеля»

На 89-му окрузі в Івано-Франківській області представник партії "Слуга народу" Володимир Тимофійчук переміг із відривом у 348 голосів.

Згідно з даними ЦВК , яка обробила 100% за цим округом, перша трійка суперників йшла майже впритул. До парламенту пройде 33-річний підприємець Володимир Тимофійчук. Він отримав 18,2% голосів (11 856 виборців).

Його найближчий суперник - самовисуванець, ФОП, Дмитро Сіреджук набрав 17,67%. На третьому місці — чинний народний депутат від БПП Юрій Соловей — 14,83%.

Згідно з даними з відкритих реєстрів, приватне підприємство Тимофійчука "Агро-лідер" - зареєстроване в лютому 2018 року, займається вирощуванням зернових культур.

Один із конкурентів Тимофійчука, Дмитро Сіреджук йшов як самовисуванець. Однак наразі він є депутатом Івано-Франківської обласної ради від партії "УКРОП", близької до олігарха Ігоря Коломойського.

Сіреджук – соратник відомого "УКРОПівця" - нардепа, директора та екс-власника гірськолижного комплексу "Буковель" Олександра Шевченка. 

 
Олександр Шевченко під час виборів публічно підтримав Сіреджука

Водночас, на іншому окрузі в області, №85, кандидату від "Слуги народу" програв брат Олександра Шевченка Віктор. Він теж йшов самовисуванцем, однак у 2016 році обрався до парламенту від "УКРОПУ".

Віктора Шевченка обійшов Едуард Прощук, заступник голови споживспілки Івано-Франківської області. Його родина, за даними ЗМІ, випікає хліб.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: