• Головна
  • Новини
  • НАБУ має відзвітувати перед суспільством про результати своєї роботи - Михайло Цимбалюк

12.06.2024, 14:43

НАБУ має відзвітувати перед суспільством про результати своєї роботи - Михайло Цимбалюк

Народний депутат Михайло Цимбалюк вважає, що НАБУ має звітувати перед парламентом про результати своєї діяльності, в тому числі про резонансні справи, оскільки західні партнери та українське суспільство покладають великі надії на антикорупційне бюро.

Результатом ефективної роботи правоохоронного органу, у тому числі і НАБУ, є відшкодування завданих державі збитків і реальні вироки. А оскільки суспільство і західні партнери покладали великі надії на антикорупційне бюро, вони мають право заслухати звіт про його роботу. Таку думку в ексклюзивному коментарі УНН висловив нардеп Михайло Цимбалюк.

Ефект роботи кожного правоохоронного органу - це відшкодування завданих збитків, і реальні вироки. От тоді можна судити про роботу будь-якого правоохоронного органу. На НАБУ великі надії покладали і покладають наші партнери, зрештою вони і фінансували створення такого органу. Ну і звісно українське суспільство, вважалось, що ті зарплати, які отримують детективи і керівництво НАБУ мають бути гарантією їх незалежності і ефективності роботи

- сказав Михайло Цимбалюк.

Тому, на його думку, НАБУ має відзвітувати перед парламентом про результати своєї діяльності, у тому числі і по гучних справах.

Є справи, які мають суспільний резонанс, а є більш закриті. НАБУ розслідує кримінальні провадження відносно високопосадовців і поки немає рішення суду будь-яку справу можна вважати заполітизованою, або підозрілою

- додав нардеп.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

Україна повернула з російського полону 71 бійця та 4 цивільних

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: