11.03.2019, 11:45

Мята презентувала у Львові новий альбом

​​​​​​​Співачка Мята презентувала у Львові новий україномовний альбом «Там, де рай». Концерт співачки Мяти відбувся у Львівській філармонії.

У залі майже не було порожніх місць. Відрадно, що послухати улюблену співачку прийшли люди різного віку: від зовсім юних до поважних.

В багатьох в руках були розкішні букети квітів. Усіх їх об’єднала любов до музики співачки Мяти і нова концертна програма на підтримку нового альбому «Там, де рай».

Пісні співачки Мяти звучать у бадьорому танцювальному стилі. Тексти легкі для того, аби підспівувати. Пісні – про життя і найкращі людські почуття. Найпопулярнішою є її дует із прибалтійським співаком Markus Riva, зокрема пісня «Не відпускай», під яку хочеться пританцьовувати.

Підтримати співачку прийшла популярна львівська співачка Ірина Федишин, яка виконала дві пісні. Пісні Ірини Федишин суголосні за стилем із репертуаром Мяти. Не дивно, адже обидві приятельки нещодавно повернулись із гастролей у Канаді, де представляли свою україномовну творчість.

Є у долі двох українських співачок і той факт, що, окрім пісенної творчості, вони зреалізувались як дружини і матері. І в Ірини Федишин, і у співачки Мяти є по двійко діточок. Власне, саме народження другого синочка і спричинило вимушено перерву у творчості Мяти. Однак,  сцена знову покликала, і Мята сміливо вирішила повернутись.

Відрадно, що українська танцювальна музика співачки Мяти сміливо займає нішу в музичному просторі та стає популярною серед молоді на дискотеках, вечірках і радіостанціях.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: