• Головна
  • Новини
  • Монополіст Львіводоканал знову хоче збільшити тариф на воду - на підставі слайдів

25.01.2020, 10:41

Монополіст Львіводоканал знову хоче збільшити тариф на воду - на підставі слайдів

Учора, 24 січня, в ЛМКП «Львівводоканал» відбулося відкрите обговорення тарифів на водопостачання та водовідведення. Активну участь в обговоренні взяли активісти партійної організації «ВО «Батьківщина» Львова.

Про це повідомила Батьківщина Львова.

Зокрема, у повідомленні сказано: "Обговорення відбулося за добре відпрацьованою у міській раді схемою. Більшість присутніх становили працівники «Львівводоканалу», та й саме обговорення, очевидно для їх зручності відбувалося на території ЛКП.

Підприємство-монополіст хоче підвищити тариф на 4,8 грн. за куб. Але як і під час обговорень вартості проїзду у громадському транспорті, громадськості не було представлено жодних документів, які б підтверджували потребу підвищення тарифу майже на 30%.

Зростання тарифів у «Львівводоканалі» аргументують підвищенням зарплат працівників та здорожчанням електроенергії. Але замість офіційних документів, розрахунків, тарифної сітки, громадськості показали набір слайдів, яким потрібно було вірити «на слово».

Яка кількість втрат води, і як це впливає на тариф, як подорожчання послуг вплине на зарплату рядових працівників, чи не вийде так що керівництво ЛКП отримає величезні премії, а прості робітники далі залишаться ні з чим? Всі ці питання залишилися без відповіді.

У міській раді вважають, що львів’яни і далі повинні покривати наслідки безгосподарності міських посадовців з власних кишень".

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: