• Головна
  • Новини
  • Михайло Цимбалюк: Рашисти зрозуміли, що для українців дуже важлива мова і культура, тому «б’ють» по цих речах (відео)

16.06.2022, 23:26

Михайло Цимбалюк: Рашисти зрозуміли, що для українців дуже важлива мова і культура, тому «б’ють» по цих речах (відео)

Рашисти продовжують красти українську музику і привласнювати собі, створюючи жалюгідні пародії на пісні.

Це – продовження їхньої совєтської методології. Так вважає народний депутат від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк. Про це він заявив у ефірі суспільно-політичної програми «Говорить Великий Львів».

– Згадаймо, як вони «заготовляли» зерно, доводячи Україну до голодомору. Те саме вони роблять зараз, коли викрадають українське збіжжя і продають за кордон. Рашисти взяли всі ідеологічні темники совєтської влади і впроваджують їх зараз. У тому числі й мова. Українські книжки перекручували на совєтський ритм, те саме й з фільмами. Зараз вони зрозуміли, що для українців дуже важлива національна ідентичність. Насамперед – мова і культура, тому «б’ють» по цих речах, зазначив Михайло Цимбалюк.

Політик підкреслив, що всі українці, які ще досі не перестали розмовляти мовою окупантів, повинні якнайшвидше перейти на українську.

– Їхня політика вторгнення в Україну зазнала краху, тому рашисти шукають інші наративи та методи. Більшість українців, які до вторгнення були російськомовними, сьогодні усвідомили, що потрібно переходити на українську. Бо один із приводів, чому путінські злочинці сюди вдерлися, це «визволяти російськомовних». Дуже важливо, щоб та невелика частина, яка сьогодні ще ніяк не може перейти на державну мову, сьогодні змінила свою думку і не дала знущатися з української культури,  резюмував Михайло Цимбалюк.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: