• Головна
  • Новини
  • Михайло Цимбалюк: Парламент має врегулювати зловживання із надбавками до зарплат чиновників

09.04.2022, 18:59

Михайло Цимбалюк: Парламент має врегулювати зловживання із надбавками до зарплат чиновників

Український парламент вже найближчим часом на законодавчому рівні врегулює зловживання з призначенням надбавок посадовим особам органів місцевого самоврядування та владних структур у Києві.

Наразі передбачено, що преміювання голів обласних, районних і районних у містах рад, їх заступників, сільських, селищних і міських голів здійснюється у порядку та розмірах, у межах затверджених видатків на оплату праці. Рішення про зазначені виплати ухвалюються відповідною радою; інших працівників органів місцевого самоврядування за рішенням за рішенням сільського, селищного, міського голови.

Безперечно, що факт необґрунтованого використання коштів місцевих бюджетів потребує контролю з боку військових адміністрацій та встановлення обмежувальних заходів для запобіганню таких випадків.

Напередодні під час засідання Комітету ВРУ з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів обговорювали проект Закону, який внормовує розміри надбавок та їхнє погодження з відповідними структурами. Наразі ця ініціатива потребує доопрацювання і впевнений, що вже на найближчому сесійному засіданні ми унормуємо призначення надбавок посадовцям під час воєнного стану.

Михайло Цимбалюк, народний депутат України, ВО "Батьківщина", Фейсбук.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: