• Головна
  • Новини
  • Міськрада відмовилась від 25 млн євро ЄБРР на реконструкцію очисних споруд «Львівводоканалу»

28.04.2020, 17:22

Міськрада відмовилась від 25 млн євро ЄБРР на реконструкцію очисних споруд «Львівводоканалу»

Сесія Львівської міської ради не підтримала ухвалу «Про затвердження угоди про наміри щодо підготовки кредитного фінансування від 21.04.2020, укладеної між Львівською міською радою, Європейським банком реконструкції та розвитку і ЛМКП «Львівводоканал». Ухвалою було передбачено залучення 25 млн євро для модернізації і реконструкції очисних споруд «Львівводоканалу».

«З метою реалізації інвестиційного проекту модернізації системи водопостачання та водовідведення міста в об’ємі першочергових заходів було підготовлено ухвалу про затвердження угоди про наміри щодо підготовки кредитного фінансування, укладену між Львівською міською радою, Європейським банком реконструкції та розвитку і ЛМКП «Львівводоканал», з метою реалізації проекту модернізації та реконструкції каналізаційних очисних споруд у м. Львові.

Ця ухвала дає змогу продовжити реалізацію інфраструктурних проектів щодо води і водовідведення у 2020 році. Адже співпраця з ЄБРР у цьому напряму триває ще з 2016 року. Нагадаю, що зараз за проектом з ЄБРР ми реалізовуємо угоду по біогазу і зараз знову ж, маємо другу частину загального проекту, яким передбачено кредит на суму 25 млн євро для будівництва і реконструкцію наших очисних споруд", — розповіла Ірина Кулинич, директор департаменту економічного розвитку ЛМР.
  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: