07.12.2019, 16:12

Місцями дощ і ожеледиця: прогноз погоди на неділю

На заході України мінлива хмарність, місцями невеликий дощ, на дорогах вночі і вранці місцями ожеледиця, вітер південно- західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2... + 4 градуси, удень 0...+7 градусів.

Про це повідомляють Українські новини.

У Карпатах місцями невеликий дощ і мокрий сніг, температура вночі 0...-5 градусів, вдень 2...-3 градуси. У Моршині та Трускавці місцями невеликий дощ, температура вночі 0...+2 градуси, вдень +4...+6 градусів, у Сваляві вночі місцями невеликий дощ, вдень без істотних опадів, температура вночі 0...+2 градуси, вдень +2...+4 градуси.

На півночі України мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2...-5 градусів, вдень 0...+6 градусів.

У центрі України мінлива хмарність, без опадів, на дорогах вночі і вранці місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2...-5 градусів, удень +1...+7 градусів.

На сході України мінлива хмарність, без опадів, на дорогах вночі і вранці місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -5... - 3 градуси, вдень 0...+5 градусів.

На півдні України мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2...-5 градусів, удень +3...+9 градусів. У Криму мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...+7 градусів, вдень +4...+9 градусів. У Ялті без опадів. Температура вночі +4...+6 градусів, удень +6...+8 градусів.

Як повідомляли Українські Новини, згідно з прогнозами синоптиків наступаюча зима буде з рекордними морозами, снігопадами, але в цілому досить теплою.

Тим часом сильних морозів поки не буде: синоптик дала прогноз погоди на вихідні. Також в Україну йдуть антициклон Sarena і атмосферний фронт: синоптик попередила про різку зміну погоди.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: