• Головна
  • Новини
  • Міністр анонсував першу е-послугу без участі чиновників

11.12.2019, 16:55

Міністр анонсував першу е-послугу без участі чиновників

В Україні з’явиться перша електронна державна послуга без участі чиновників - "Кабінет забудовника", завдяки якій громадяни зможуть повідомити про початок будівництва в е-форматі.

Про це повідомив на брифінгу за підсумками засідання уряду віце-прем’єр-міністр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає кореспондент Укрінформу.

"За декілька днів ми будемо разом з Міністерством розвитку громад вже презентувати дуже класний проєкт "Кабінет забудовника".... Це можливість громадянам сповістити про початок будівництва в електронному форматі. Це перша послуга у державі без чиновника взагалі", — зазначив Федоров.

Він додав, що у Мінцифри також працюють над впровадженням електронного студентського квитка та електронної послуги зі зміни місця реєстрації, щоб людина могла просто ввести адресу та чиновнику прийшло б повідомлення і він одним натисканням зміг би це підтвердити.

Нагадаємо, раніше Федоров повідомив, що в Україні запускають першу чергу бета-тестування додатку "Дія", що є першим кроком для впровадження електронних водійських посвідчень та техпаспортів в Україні.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: